Áttekintés

Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő tartós, 3 rétegű bevonatrendszere gondtalan sütést és könnyű tisztítást garantál.

Előnyök és jellemzők

  • Az extrém magas hőmérsékletű plazma eljárással kialakított titán erősítés fokozott tartósságot biztosít, így az edények bevonata ötször jobban ellenáll a dörzsölésnek, mint az iCook™ Tapadásmentes serpenyők előző generációja.
  • A 3 rétegű, tapadásmentes bevonatrendszert PFOA, ólom, kadmium és nikkel hozzáadása nélkül állítják elő.
  • Az iCook™ Tapadásmentes serpenyők dupla ütésálló kialakítással rendelkeznek, melynek eredményeként a tapadásmentes bevonat alatt egy tartós talpfelület található.
  • A tapadásmentes serpenyő segít az egészséges életmód követésében, hiszen az iCook™ Tapadásmentes serpenyőben az ételek kevés olajjal vagy akár olaj nélkül is elkészíthetők.
  • A serpenyők és a fedők biztonságosan illeszkednek egymáshoz, a megfordított fedő pedig helytakarékos tárolást tesz lehetővé, és védi a tapadásmentes bevonatot a sérülésektől.

Érvek a termék mellett

Ezek a tapadásmentes serpenyők nélkülözhetetlen tartozékok a konyhában. Az Olaszországban tervezett és gyártott iCook™ Tapadásmentes serpenyők tapadásmentes bevonatát a legmodernebb technológiával alkották meg.

A tapadásmentes bevonatról könnyen leválik az étel, és a bevonat egyszerűen tisztítható. Az odaégett palacsintatészta vagy tojásrántotta erőfeszítés nélkül, egyszerűen lemosható a serpenyő felületéről!
Fedezd fel újra az egészséges ételkészítésben rejlő örömöket és kreativitást az iCook™ Tapadásmentes serpenyőkkel! Készíts ízletes ételeket kevés olajjal vagy akár olaj nélkül családod és barátaid számára! Nem számít, mennyire vagy jártas a főzésben.

Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő két ergonomikus formájú fogantyúval rendelkezik. A hosszú nyél belső fémerősítése garantálja, hogy a nyél akkor sem válik le a serpenyőről, ha a nyél anyaga hő hatására megolvad.

Érdekességek

  • Az iCook™ Tapadásmentes serpenyők dupla ütésálló kialakítással rendelkeznek.
  • A serpenyő szerkezetében két rozsdamentes acéllemezt is egyesítenek, melynek eredményeként egy olyan alumínium edénytest jön létre, mely indukciós főzőlapokon is használható.
  • Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő nem deformálódik a főzés során – a talp egyenes marad, így a serpenyő megőrzi hatékony teljesítményét.
  • A tapadásmentes bevonatnak köszönhetően a serpenyők akár 230 °C-os főzési hőmérsékleten is biztonságosan használhatóak (ez meghaladja a legtöbb étel sütési időtartamát és hőfokát).
  • Az üvegfedők ütésálló hőkezelt üvegből készültek.
  • Bejegyzés alatt álló amerikai szabadalommal védett kialakítású serpenyő fedővel, szabadalom száma: D/922131
  • Bejegyzés alatt álló amerikai szabadalommal védett kialakítású edénytartó nyél, szabadalom száma: 29/713176
  • Amerikai szabadalommal védett, fröccsöntéssel előállított edénytartó nyél fém betéttel, amerikai szabadalom száma: 7624893
  • Az iCook™ Tapadásmentes serpenyőhöz cserealkatrészeket is kínálunk: a termékhez hosszú nyél és rövid fogantyú, valamint fedő is kapható.
Részletek

Legfontosabb tulajdonságok

  • Ötször jobban ellenáll a dörzsölésnek, mint az iCook™ Tapadásmentes serpenyők előző generációja. A tapadásmentes bevonatról könnyen leválik az étel, és a bevonat egyszerűen tisztítható. Ezek a serpenyők segítenek az egészséges életmód követésében, hiszen az ételek kevés olajjal vagy akár olaj nélkül is elkészíthetők.
  • Az alumínium és acél kombinációjának köszönhetően a legtöbb főzőlapon, így indukciós főzőlapokon is használható. Az alumínium edénytest kiváló hőeloszlást biztosít, ezért az ételek még a serpenyő oldalfalán is gyorsan és egyenletesen fognak megsülni.
  • A 3 rétegű, tapadásmentes bevonatrendszert PFOA, ólom, kadmium és nikkel hozzáadása nélkül állítják elő.

Használati javaslat

  • Az iCook™ Tapadásmentes serpenyőben az ételek kevés olajjal vagy akár olaj nélkül is elkészíthetők, ami hozzájárul az egészséges életmód követéséhez.
  • Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő kétféle méretben kapható, ennek köszönhetően minden ételhez és adaghoz kiválasztható az ideális méretű serpenyő. Pazarlás és veszteség nélkül.
  • Az edényt kézzel kell elmosogatni, majd szárazra kell törölni. Az edényt nem szabad automata mosogatógépben tisztítani, mert ez a nyél mattulását okozza, illetve károsíthatja a tapadásmentes bevonatot.
  • Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő alacsony vagy közepes főzési hőfokon használható.
  • A serpenyők és a fedők biztonságosan illeszkednek egymáshoz, a megfordított fedő pedig helytakarékos tárolást tesz lehetővé, és védi a tapadásmentes bevonatot a sérülésektől.
Gyakori kérdések
K: Milyen anyagokat használnak az iCook™ Tapadásmentes serpenyő előállításához?

V: Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő alumínium serpenyő, ütésálló alaplemezzel. Az edénytest alumíniumból készült. Az alumínium edénytest alsó részét két 430-as rozsdamentes acél réteg fogja közre. A serpenyő szabadalmazott tapadásmentes bevonattal rendelkezik. A nyél és a fogantyú fenol tartalmú anyagból készült. Az üvegfedő anyaga edzett üveg, 304-es rozsdamentes acél peremmel.

K: Milyen hatással van a hirtelen hőmérséklet-változás az edényeimre?

V: A hirtelen hőmérséklet-változásokat kerülni kell: A deformáció elkerülése érdekében a forró serpenyőt nem szabad hideg vízbe tenni. Kerülni kell az üres serpenyő túlzott előmelegítését, mert ez a tapadásmentes belső károsodását vagy elszíneződését okozhatja.

K: Miben különböznek az új iCook™ Tapadásmentes serpenyők a korábbi változatoktól?

V: Az Olaszországban tervezett és gyártott iCook™ Tapadásmentes serpenyő tapadásmentes bevonatát a legmodernebb technológiával alkották meg. Az extrém magas hőmérsékletű plazma eljárással kialakított titán erősítés fokozott tartósságot biztosít, így az edények bevonata ötször jobban ellenáll a dörzsölésnek, mint az iCook™ Tapadásmentes serpenyők előző generációja. Ezenkívül az új fedő tökéletesen illeszkedik a serpenyőbe, miközben a fogantyúja nem érintkezik a serpenyő belsejével, így helytakarékos tárolást tesz lehetővé.

K: Mit jelent az edzett üveg fedő, és milyen előnyöket jelent ez számomra?

V: Az üveg lágyuláspontja közelébe hevített, majd hirtelen, kontrollált körülmények között lehűtött üveget „hőkezelt” vagy „edzett” üvegnek nevezzük. A folyamat során az üveg mentesül a nem kívánatos feszültségektől, így erősebb és tartósabb lesz. Az üvegfedőt nem szabad nyílt lángnak kitenni, mert ez csökkentheti a hőkezelést hatását, így az üveg könnyebben eltörhet.