Ezek a tapadásmentes serpenyők nélkülözhetetlen tartozékok a konyhában. Az Olaszországban tervezett és gyártott iCook™ Tapadásmentes serpenyők tapadásmentes bevonatát a legmodernebb technológiával alkották meg.
A tapadásmentes bevonatról könnyen leválik az étel, és a bevonat egyszerűen tisztítható. Az odaégett palacsintatészta vagy tojásrántotta erőfeszítés nélkül, egyszerűen lemosható a serpenyő felületéről!
Fedezd fel újra az egészséges ételkészítésben rejlő örömöket és kreativitást az iCook™ Tapadásmentes serpenyőkkel! Készíts ízletes ételeket kevés olajjal vagy akár olaj nélkül családod és barátaid számára! Nem számít, mennyire vagy jártas a főzésben.
Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő két ergonomikus formájú fogantyúval rendelkezik. A hosszú nyél belső fémerősítése garantálja, hogy a nyél akkor sem válik le a serpenyőről, ha a nyél anyaga hő hatására megolvad.
V: Az iCook™ Tapadásmentes serpenyő alumínium serpenyő, ütésálló alaplemezzel. Az edénytest alumíniumból készült. Az alumínium edénytest alsó részét két 430-as rozsdamentes acél réteg fogja közre. A serpenyő szabadalmazott tapadásmentes bevonattal rendelkezik. A nyél és a fogantyú fenol tartalmú anyagból készült. Az üvegfedő anyaga edzett üveg, 304-es rozsdamentes acél peremmel.
V: A hirtelen hőmérséklet-változásokat kerülni kell: A deformáció elkerülése érdekében a forró serpenyőt nem szabad hideg vízbe tenni. Kerülni kell az üres serpenyő túlzott előmelegítését, mert ez a tapadásmentes belső károsodását vagy elszíneződését okozhatja.
V: Az Olaszországban tervezett és gyártott iCook™ Tapadásmentes serpenyő tapadásmentes bevonatát a legmodernebb technológiával alkották meg. Az extrém magas hőmérsékletű plazma eljárással kialakított titán erősítés fokozott tartósságot biztosít, így az edények bevonata ötször jobban ellenáll a dörzsölésnek, mint az iCook™ Tapadásmentes serpenyők előző generációja. Ezenkívül az új fedő tökéletesen illeszkedik a serpenyőbe, miközben a fogantyúja nem érintkezik a serpenyő belsejével, így helytakarékos tárolást tesz lehetővé.
V: Az üveg lágyuláspontja közelébe hevített, majd hirtelen, kontrollált körülmények között lehűtött üveget „hőkezelt” vagy „edzett” üvegnek nevezzük. A folyamat során az üveg mentesül a nem kívánatos feszültségektől, így erősebb és tartósabb lesz. Az üvegfedőt nem szabad nyílt lángnak kitenni, mert ez csökkentheti a hőkezelést hatását, így az üveg könnyebben eltörhet.