Áttekintés

Az XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder ízletes és gyorsan megemészthető fehérjét biztosít a tiszta izomtömeg növekedéséhez. 

Kiemelkedő tulajdonságai:

Az XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder gyorsan megemészhető, hidrolizált összetételű termék, mely támogatja a fehérjeszintézist, és ezáltal segít csökkenti a regeneráció idejét. Akár új rekordot szeretnél megdönteni, akár a teljesítményed javítása a cél, az XS™ Hydrolyzed Whey Protein Powder segít céljaid elérésében. Ez az ízletes kakaó-csokoládé ízű fehérjepor C- és E-vitamint is tartalmaz, mely edzés közben védi a sejteket az oxidatív stressztől.
 
 

Fontos tudnivalók:

  • Egy adag gyorsan ható hidrolizált fehérjepor 29 gramm csúcsminőségű fehérjét tartalmaz, mely hozzájárul a tiszta izomtömeg építéséhez és fenntartásához.
  • A Red Orange Complex hatóanyag-együttessel dúsított termék  C- és E-vitaminból álló keveréket is tartalmaz, amely segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.
  •  A káliumot, kalciumot és magnéziumot tartalmazó elektrolit-keverék támogatja a normális izomműködést és az energiatermelő anyagcserét, valamint segít a fáradtság és a kimerültség csökkentésében.
  • Tegyél három mérőkanál fehérjeport 150-260 ml vízhez egy keverőpohárba vagy kedvenc tejes italodba, és rázd fel a teljes elkeveredéshez. A sporttevékenységet követő 60 percen belül fogyaszd el.
Részletek

Főbb tulajdonságok:

  • Gyorsan hat és kiemelkedően hatékony: egy adag 29 gramm maximálisan finomított, minőségi fehérjét tartalmaz.
  • Hatásos összetevőinek és a főbb vitaminoknak köszönhetően megóvja az edzés során stressznek kitett sejteket.
  • Edzés után elősegíti a tiszta izomnövekedést, és gyorsabb regenerálódást biztosít.

Használat:

Tegyen 3 kanál fehérjét ízlés szerint 150-260 ml vízbe (vagy tejbe). A legjobb eredmény eléréséhez keverje össze a tejsavófehérjeport és a folyadékot egy keverőpohárban. A szervezet regenerálódásának elősegítése érdekében az edzést követő 60 percen belül fogyassza el.

A változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód alapvető fontosságú.

Összetevők:

hidrolizált tejsavófehérje (84%), zsírszegény kakaópor (4,2%), krémpor (szójaolaj, maltodextrin, tejfehérje, emulgeálószer: szójalecitinek), sűrítőanyag (guargumi), aroma, savanyúságot szabályozó anyag (kálium-citrát, nátrium-citrát), kalcium-karbonát, magnézium-karbonát, nátrium-klorid, vérnarancs kivonat (0,25%), pálmaolaj, édesítőszer (szukralóz), L-aszkorbinsav, DL-alfa-tokoferol, nikotinamid, kalcium-D-pantotenát, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, pteroilmonoglutaminsav, cianokobalamin.

Átlagos tápérték

Tápérték-információk:

Energia (kcal)    338 kcal  135 kcal
 Energia (kJ)  1435 kJ   574 kJ
  Zsír    3,2 g  1,3 g
 amelyből telített zsírsavak  0,6 g    0,2 g
 Szénhidrát  2 g   0,8 g
 amelyből cukrok   0,1 g  0 g
 Rost   3 g  1,2 g
 Fehérje  73 g  29 g
 Só           1,4 g    0,56 g

Elkészítése:  40g  260ml vízben

 
Vitaminok 100 g  ermékben NRV %-a Egy adagban
40 g
NRV %-a
E-vitamin 4,5 mg 37,5 2 mg   15
C-vitamin  30 mg   37,5 12 mg    15
Tiamin 0,41 mg 37,5  0,16 mg   15
Niacin  6,0 mg 37,5  2,4 mg  15 
 B6-vitamin 0,70 mg 50  0,28 mg  20
Folsav 240μg  120  96 μg  48
B12-vitamin 5,4 μg   216 2,1 μg   86
Pantoténsav  1,4 g  100 2,4 μg   40

Ásványi anyagok

       
Kálium 1600 mg   80  640 mg  32
Kalcium 720 mg   90  288 mg  36
Magnézium   210 mg   56  84 mg  22

*NRV: táplálkozási beviteli referenciaérték

Gyakori kérdések
Mi a különbség a Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék és az XS Hydrolyzed Whey Protein Powder között?
A Nutrilite™ Szója-, búza- és borsófehérje alapú porkeverék szója-, búza- és borsófehérje keverékén alapul, melyből egy adag 8 gramm fehérjét tartalmaz, és elősegíti az általános egészség és a jó közérzet megőrzését. A hidrolizált tejsavófehérje tejfehérjéből származik, egy adag 29 gramm gyorsan emészthető fehérjét tartalmaz, és elősegíti a zsírmentes izomtömeg építését és növekedését.
Mik azok a BCAA-k (elágazó láncú aminosavak)?
Három esszenciális aminosav (leucin, izoleucin és valin), melyeket összefoglaló BCAA-knak nevezünk. Ismereteink szerint ez a három aminosav fokozza a fehérjeszintézist. A tejsavófehérjék típusai Tejsavófehérje-koncentrátum: A fehérje leggyakoribb formája; ez a legkevésbé finomított, ezért legkevésbé tiszta tejsavófehérje. A koncentrátumok általában kevesebb fehérjét, de több zsírt, laktózt és szénhidrátot tartalmaznak, mint az izolált fehérjék.
Mi az a fehérje?
Az aminosavak láncaiból felépülő fehérje fontos makrotápanyag, amely számos kritikus funkciót tölt be a szervezet biológiai folyamataiban, így például a fehérje felel az izomtömeg/szövet fenntartásáért és építéséért. Fehérje fogyasztása nélkül az izomtömeg építése, regenerálása és fenntartása nem lehetséges, ezért a fehérjefogyasztás kritikus szerepet tölt be a kiegyensúlyozott étrendben.
Mi az a hidrolizált tejsavófehérje?
A tejsavófehérje aminosavak hosszú láncolatából áll, melyet a szervezetnek előbb le kell bontania külön aminosavakra, hogy felhasználhassa a fehérjeszintézishez. A hidrolizálás ezeket a hosszú láncokat rövidebb szegmensekre bontja, ezzel időt és energiát spórol meg a szervezet számára. A hidrolizált fehérje előemésztett fehérje, ami azt jelenti, hogy gyorsabban szívódik fel a szervezetben, mint a koncentrátumok vagy az izolátumok. A gyorsabb felszívódásnak köszönhetően a regeneráció optimális időpontban megkezdődik, ha a terméket edzés után minél hamarabb elfogyasztják.
Mit jelent a hidrolizálás?
A hidrolizálás egy eljárás, melynek során víz segítségével kisebb peptidláncokra és aminosavakra bontják a fehérjét, így a fehérje hamarabb felszívódik, ami gyorsabb regenerálódást biztosít.